• Despre Bogdan Detailing

    Satisfacția fiecărui client este dorința noastră sinceră și pentru acest lucru vom depune toate eforturile necesare!

    Afla mai multe

Istoria Bogdan Detailing

Pasiunea mea pentru mașini este veche, pot spune că vine, ca la aproape orice băiat, din copilărie!

Dorința de a reuși în viață m-a călăuzit în partea mai dezvoltată a Europei, unde am început, asemeni unor colegi de-ai mei, cu operațiunile primare în detailing-ul auto. Am aprofundat destul de repede tehnicile și pasiunea pentru mașini începea să capete și un sens economic, vedeam deja o oportunitate de a-mi câștiga banii dintr-o activitate care avea să-mi facă mare plăcere!

În anul 2016 m-am întors acasă și cu eforturi susținute am deschis primul atelier de detailing în Focșani. Dezvoltarea a venit natural și următorul oraș care a beneficiat de serviciile noastre a fost Galațiul.

Deși pandemia a fost un factor blocator pentru multe afaceri în întreaga lume, ne-am conservat energiile și spre finalul ei am decis să inaugurăm atelierul din București.

Misiunea noastră

Serviciile noastre de detailing asociate cu produsele Gtechniq formează un produs de o calitate superioară, atât prin garanția acestuia de până la 9 ani cât și o satisfacție deosebită în rândul clienților noștri!

Acesta este motivul pentru care multe persoane publice, vedete din showbiz-ul autohton, au preferat să apeleze la serviciile noastre și să-și asocieze imaginea într-un mod public cu noi.

Mașinile sunt de cele mai multe ori, plăcerile noastre vinovate, lucru pe care-l înțelegem și-l respectăm cu sfințenie!

Te asteptam la Bogdan Detailing


Vrancea

Unirea, str. Libertății, nr.184A, Odobești 625300

+40 763 787 649

Solicită un serviciu din partea noastră

Introdu datele de mai jos iar noi iti vom raspunde în cel mai scurt timp pentru
a-ți oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Trimite o solicitare